De Hersenletselpraktijk zoekt een nieuwe collega!

De Hersenletselpraktijk is op zoek naar een kinesitherapeut

De Hersenletselpraktijk (Gent) beoogt door een interdisciplinaire samenwerking tussen zelfstandige hulpverleners (klinisch psycholoog, revalidatie-arts, klinisch neuropsycholoog, psychiater, kinesitherapeut, logopedist) te komen tot een holistische behandeling en begeleiding van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel en hun omgeving. Vanuit ieders specialisatie wordt de patiënt behandeld, nadat er in overleg met de collega’s en de patiënt zelf behandeldoelstellingen zijn bepaald. Hiermee beogen we de disciplinaire behandelingen goed op elkaar af te stemmen en de cliënt en zijn of haar context op een holistische wijze te kunnen begeleiden.

We op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut (m/v) met ervaring in de neurologische kinesitherapie. De Hersenletselpraktijk voorziet in een volledig uitgeruste praktijkruimte, waarbij de verdere optimalisatie met betrekking tot de therapeutische mogelijkheden wordt nagestreefd in samenspraak met jou.

Profiel

  • Je bent afgestudeerd als master in de kinesitherapie, met specialisatie neurologie.
  • Je bent zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) of bereid dit te worden. Je plant en organiseert jouw werk zelfstandig.
  • Je bent gedreven en hebt ook de ambitie om de praktijk mee verder uit te bouwen.

Functie

  • Afnemen van opnamebilan bij aanvang therapie.
  • In overleg met de patiënt, familie en de collega’s, waar nodig, een realistisch behandelplan opstellen. Hierbij werk je activiteiten- en participatiegericht.
  • De verdere uitbouw van de praktijk actief mee ondersteunen. Hiervoor is het belangrijk om mee actief het netwerk te verkennen en de nodige contacten te leggen.
  • Er wordt verwacht dat elke hulpverlener, naast de individuele behandelmomenten, ook tijd vrijmaakt voor het interdisciplinair overleg.

Is je interesse gewekt? Neem dan een kijkje op www.hersenletselpraktijk.be en stuur je motivatiebrief, vergezeld van je CV, door naar info@hersenletselpraktijk.be voor 20 juli 2018.

Voor meer informatie of vragen kan je bij voorkeur terecht op hetzelfde e-mailadres of ev. telefonisch via 0499/23 19 18.

Schuiven naar boven
Kost een psycholoog nu nog maar 11 euro? Meer weten