Vacature klinisch neuropsycholoog Antwerpen

Op dit ogenblik zoeken we, om de stijgende vraag naar diagnostische oppuntstelling (en cognitieve revalidatie) te kunnen beantwoorden, een extra klinisch neuropsycholoog (als zelfstandige) om ons team in Antwerpen te versterken.

Het Centrum voor Neuropsychologie tracht op verschillende locaties in Vlaanderen neuropsychologische hulpverlening toegankelijk te maken. We zoeken op vandaag een extra collega die mee kan instaan voor neuropsychologisch onderzoek (na NAH, differentiaaldiagnose mbt dementie, ADHD-vragen …) bij volwassenen. Je komt terecht in een dynamisch, enthousiast en gespecialiseerd team van neuropsychologen. We zitten regelmatig samen voor inter- & supervisie, we hebben vaak inhoudelijk overleg en zoeken hoe we zelf therapie kunnen optimaliseren.

Het Centrum voor Neuropsychologie beschikt zowel over een uitgebreide neuropsychologische testotheek als over therapiemateriaal.

Wie ben jij?

  • Je bent afgestudeerd als master in de klinische psychologie en beschikt over een visum.
  • Je hebt de permanente vorming klinische neuropsychologie gevolgd (o vergelijkbaar) of volgt deze.
  • Je hebt ervaring in het werken met volwassenen met neuropsychologische problemen.
  • Je hebt ervaring in het uitvoeren & interpreteren van neuropsychologisch testmateriaal en IQ-bepalingen.
  • Je bent zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) of bereid dit te worden.

Functie

  • Afname van diagnostisch testonderzoek, interpretatie van de gegevens en zowel mondelinge als schriftelijke verslaggeving.
  • In overleg met de cliënt, familie en je collega’s, waar nodig, een realistisch behandelplan opstellen, om ev. cognitieve revalidatie op te starten.
  • Je wordt betrokken in de verdere uitbouw van de praktijk, ondersteund door ervaren collega’s.
  • Je wordt verwacht om, naast de individuele behandelmomenten, ook tijd vrij te maken voor overleg en cliëntoverstijgende taken.
  • Eventueel kan deze functie gecombineerd worden met de vacature te Antwerpen (meer therapeutisch georiënteerd) en de vacature voor klinisch neuropsycholoog te Leuven. Gelieve dit aan te geven in uw sollicitatie als dit een mogelijkheid is.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatiebrief, vergezeld van je CV, door naar info@cvnp.be voor 1 december ‘23. Voor meer informatie of vragen kan je bij voorkeur terecht op hetzelfde e-mailadres of ev. telefonisch via 0488 69 43 24 (algemeen nummer Hersenletselpraktijk).

Schuiven naar boven
Kost een psycholoog nu nog maar 11 euro? Meer weten