Vacature klinisch psycholoog voor volwassenen met neurologische problemen antwerpen

Op dit ogenblik zoeken we een nieuwe collega in Antwerpen omwille van de grote vraag naar psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen met een hersenletsel of neurologisch lijden.

Het Centrum voor Neuropsychologie tracht op verschillende locaties in Vlaanderen hulp aan mensen met neuro(psycho)logische problemen toegankelijk te maken. We zijn een dynamisch, enthousiast en gespecialiseerd team van klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen. We zitten regelmatig samen voor inter- & supervisie, we hebben inhoudelijk overleg en zoeken hoe we samen therapie kunnen optimaliseren. Het Centrum voor Neuropsychologie beschikt zowel over een uitgebreide neuropsychologische testotheek als over therapiemateriaal.

We zoeken een extra collega die mee kan instaan voor neuropsychotherapeutische behandeling bij volwassenen. Cliënten met hulpvragen rond bijvoorbeeld rouw, omgaan met chronische ziekte, depressie, angst of persoonlijkheidsveranderingen na het hersenletsel kunnen bij de nieuwe collega terecht.

Wie ben jij?

 • Je bent afgestudeerd als master in de klinische psychologie en beschikt over een visum.
 • Je hebt een psychotherapie-opleiding gevolgd (of bent bereid deze te volgen).
 • Je hebt ervaring in het werken met volwassenen met neuropsychologische problemen of bereid je via supervisie en zelfstudie in deze doelgroep te verdiepen.
 • Je bent zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) of bereid dit te worden.
 • Je bent gedreven en hebt ook de ambitie om de praktijk mee verder uit te bouwen.

Functie

 • Je verkent de hulpvraag samen met de cliënt en start nadien een empirisch ondersteunde behandeling / begeleidingstraject op.
 • Je stelt in overleg met de cliënt, familie en je collega’s, waar nodig, een realistisch behandelplan op. Hierbij werk je activiteiten- en participatiegericht.
 • Je wordt betrokken in de verdere uitbouw van de praktijk ondersteund door ervaren collega’s
 • Je wordt verwacht ook tijd vrij te maken voor overlegmomenten met je collega’s zodat we van elkaar kunnen blijven leren.

Aanbod

 • Je werkt als zelfstandige en komt in een dynamisch team terecht waar veel expertise in huis is.
 • Als nieuwe collega kun je ongeveer een 20-tal uren direct patientencontact inplannen in je agenda te Antwerpen. Zo je dit combineert met het aanbod van neuropsychologisch onderzoek en of de vacature te Leuven, kun je vanzelfsprekend ook meer uren invullen.
 • Je wordt betrokken in overlegmomenten en ondersteund door ervaren collega’s binnen de werking van Centrum voor Neuropsychologie.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatiebrief, vergezeld van je CV, door naar info@cvnp.be voor 1 december ‘23.

Indien de vacature voor neuropsychologische diagnostiek en/of voor locatie Leuven voor jou ook een mogelijkheid is, gelieve dit aan te geven in je motivatiebrief. Voor meer informatie of vragen kan je bij voorkeur terecht op hetzelfde e-mailadres of ev. telefonisch via 0488 69 43 24 (algemeen nummer Hersenletselpraktijk).

Schuiven naar boven
Kost een psycholoog nu nog maar 11 euro? Meer weten